yóga_ॐ

PurpleMood :: a PADLI-JEANkrém

2015. augusztus 12. 15:34 - demeter zita

2db padlizsán

1 fej fokhagyma, amiből a sütés után 2 gerezdet használok fel

kb. 2dl olívaolaj

1 tk frissen zúzott bors

1 kicsi fej lilahagyma

1 ek. mustár

bors

A padliJeanokat kettévágom, beírdalom. Sütőben szuperpuhára sütöm a fejfokhagymával együtt (, amit előtte beletettem egy nagyobbacska darab, kettéhajtott alufóliába. A "kis fészket" felöntöttem kb. 1dl  olívaolajjal, aztán az alu tetejét összebungyúrgattam. Lsd. FOTÓ!). Közben a lilahagymát apróra kockázom. Ha kész a sütés a padlizsánok belsejét egy evőkanál segítségével kikapargatom, mivel a héjjára nincs szükség, a fokhagyma csomagom kibontom és 2 gerezdet kipattintok. Majd mindent egybe teszek és pürésítek. A végén a kapott krémet beteszem a hűtőbe. Ott néhány órát érdemes állni hagyni, az ízek egymásratumblr_nsz1k6d4qq1rdbpm9o3_540.jpg
zm3.jpgtumblr_nsyzwgea2t1rdbpm9o5_400.jpg
zm4.jpgtumblr_nsyzwgea2t1rdbpm9o4_1280.jpghangolódása végett. Utána pirítósra vele és 

Jó Étvágyat! :)

fotók: xyz

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demeterzitayoga.blog.hu/api/trackback/id/tr4813953654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.