yóga_ॐ

annyira jó volt, hogy szőkébb lettem_koncertbeszámoló következik

2018. augusztus 12. 20:35 - demeter zita

Akkor most előkapom a klaviatúrát és pattintok egy beszámolót az eddigi idei nyaram legesleges zenei programjáról. 2018. augusztus 3-án történt a Rákóczi híd pesti hídfőjénél naplemente után. A helyszín a Valyo (Város és Folyó Egyesület) kikötő, egy kiváló szabadtéri közösségi tér a Duna partján. Kicsik, nagyok, fiatalok, idősek tömegével fordulnak meg, s váltják egymást a különböző napszakokban. Tulajdonképpen közterület-használat erősen és minden van az alternatív helyen. Zenéből is sokféle és változatos.  Például Csaknekedkislány koncert.  A tánczenekar 2011-ben alakult. A tagokra többen hatással voltak, többek között a beat korszak zenészei, Pilinszky, Cseh Tamás, az Európa Kiadó.  Első nagylemezük 2015-ben jelent meg Na Ná Ba Bám címmel. A facebook oldalukon így jellemzik magukat: "Rossz emberek, de jó Krákenek. :)"  awwwawwwhh :))))

És akkor a nevezetes péntek este őrületes táncolni való, jó csibészség vette kezdetét_előtte pedig Giliszta. A dinamika, a hangzás, a lendület, a hangszerelés, a dalszövegek, mind-mind utaztattak. Muzsikáról-muzsikára. Végig táncoltunk, végig énekeltünk. Köszi, s hála az élményért. Varázslat volt.

(Gyerekkoromtól kezdve a hajam boldogságom szintjének növekedésével párhuzamban világosodik. Állítólag a koncert utánra szőkébb lettem._hahahahhaa)

 

 

_dzy

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demeterzitayoga.blog.hu/api/trackback/id/tr4914176825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása