yóga_ॐ

Yoga is The Bridge_2019

2019. július 26. 21:21 - demeter zita

yit.jpg

facebook esemény: Yoga is The Bridge 

Scroll down for English version!

Ernesto Negro 1994-ben úgy gondolta, hogy elsők között hozta létre növényi ital üzemét az olasz San Pietro Mussolino városában. Fontos volt számára, hogy hidat alkosson a megszokott táplálkozási módok és a változó igények között. Így lett 25 éve az egyik elsőként növényi italokat gyártó cég neve The Bridge Bio.

Az évek során a kis családi vállalkozásból az egyik legjelentősebb növényi tejhelyettesítőt gyártó cég lett, ez idő alatt folyamatos innovációval készítette a legújabb és legjobb termékeket. A The Bridge Bio a mai napig őrzi a családi értékeket és az öko-központú gondolkodást.

Ez az esemény egyszerre közös ünneplés, és tiszteletadás Ernesto Negro-nak és családjának. A hazai forgalmazó így szeretne fejet hajtani Ernesto, és 25 éves munkássága előtt.

 YOGA IS THE BRIDGE 

Minden ember egyszeri és megismételhetetlen, tökéletesen különleges és különlegesen tökéletes.
Mindenki a saját útját járja, egyéni harcait vívja, és közben néha megfeledkezünk a lényegről, elfelejtünk kapcsolódni. Sokszor érezhetjük úgy, hogy nincsen hozzáférésünk magunkhoz, egymáshoz, és a környezetünkhöz, amelyben élünk. A jóga ebben segíthet, ugyanis a JÓGA EGY HÍD, ami segít felfedezni önmagunkat, miközben megértjük, hogy egy nagyobb, csodálatosabb rendszer részei vagyunk.

Nagy szeretettel várunk július 27-én szombaton egy közös áramlásra, hogy együtt megtapasztaljuk ezt az élményt. Az eseményt a Flow to the People és Petraflow közreműködésével a The Bridge Magyarország növényi ital szervezi. Az olasz családi vállalkozás elkötelezett, és lelkes támogatója egy minőségibb, a környezet szempontjából is tudatosabb életmódnak, a jógások és a hasonlóan gondolkodók összefogásának. A yoga flow gyakorlást az esemény eredeti ötletadója, Demeter Zita Yoga (Flow to the people), illetve Petraflow közösen vezeti majd több tanár közreműködésével.

A gyakorlatot követően mini piknik, barátkozás és ingyenes brunch vár a hídon a The Bridge Magyarország és a Hester's Life jóvoltából.
A műanyagmentes július elkötelezett híveként a résztvevők természetes alapanyagokból készült brunch-ot, majd tízóraira öko-pakk-ot kapnak, melynek tartalma:
▫️ The Bridge Bio vászonzsák,
▫️ Hester's Life, Majomkenyér és The Bridge Magyarország termékek.

~  KÖSZÖNET ~

Az esemény a The Bridge Bio és legjobb barátja a Hester’s Life jóvoltából valósulhat meg.
Külön szeretnénk megköszönni a Valyo, város és a folyó és a Szabihíd munkáját, akik lehetővé tették a Szabadság híd ilyen jellegű használatát.
A Szabihíd a Valyo, város és a folyó és a Pro Progressione projektje, ami a köztereinkben rejlő lehetőségekre hívja fel a figyelmet: egy olyan ingyenes kulturális rendezvény, amely lehetőséget ad a Szabadság híd gyalogos használatára, közelebb hozza az embereket a városi terekhez, a városhoz és a folyóhoz. A közösségről, a kultúráról, a folyónkról – rólunk szól.
Köszönjük az ötletgazdának a Flow to the People-nek, akik a hídon jógázással korszakalkotó eseményt teremtettek meg. Köszönet PetraFlownak, aki rendszeres gerilla-jógaóráival mozgatja meg az embereket!

❗️FONTOS TUDNIVALÓK❗️

▫️A rendezvény ingyenes!
▫️A Szabadság híd befogadóképessége 800 fő, kérjük csak akkor nyomj rá az "ott leszek" gombra, ha biztosan számíthatunk rád!
▫️Hozz magaddal jógamatracot/törölközőt/plédet, amit le tudsz teríteni a földre. Ha teheted, érkezz sportolásra alkalmas, kényelmes és laza ruházatban.
▫️Az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt.
Személyes gyakorlásod végezd tudatosan, odafigyelve magadra és a környezetedre egyaránt.
▫️Törekedj a Szabadság híd két oldalán húzódó utat szabadon hagyni az átjutások érdekében.
▫️A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. A résztvevők a rendezvényen való részvételükkel hozzájárulásukat adják a róluk készült kép- és hangfelvételek megjelenéséhez, megnyilvánulásaiknak rögzítéséhez és közléséhez.


In 1994, Ernesto Negro came up with the idea to establish a plant-based drink factory in the Italian city of San Pietro Mussolino, among the first of its kind. It was important to him to create a bridge between the standard dietary habits and changing needs.

This is how 25 years ago the first plant-based drinks company was named The Bridge Bio.

Over the years, the small family-run venture became one of the largest firms producing milk substitutes, creating new and outstanding products with continuous innovation. The Bridge Bio keeps upholding family values and supports ecologically conscious thinking to this day.

This event is both a community feast and a tribute to Ernesto Negro and his family, with the local distributor honoring Ernesto and his 25 years of work.

 YOGA IS THE BRIDGE

Every human being is single and unrepeatable, perfectly special and extraordinarily perfect.

All of us have our own path, our personal struggles and sometimes we forget what really matters. We forget to connect.

Often we may feel that we don’t have access to our own selves, to each other and the environment we live in. Yoga can help as YOGA IS A BRIDGE, helping us to discover ourselves and understand that we are part of a larger, amazing whole.

Join us on Saturday, 27 July to flow together. The event is organized by The Bridge Magyarország plant-based drink company, with the help of Flow to the People and Petraflow. The Italian family business is a committed and enthusiastic supporter of a better-quality and more eco-conscious lifestyle, and supports the gathering of yoga practitioners and like-minded people.

The yoga practice will be led by Demeter Zita Yoga (Flow to the people), from whom the idea originates, Petraflow and other instructors.

After the session, you are welcome to participate in a mini picnic, meet new people and enjoy a free brunch on the bridge, thanks to The Bridge Magyarország and Hester's Life.

Honoring plastic-free July, participants will receive brunch made from natural ingredients and an eco-pack including:
▫️ The Bridge Bio canvas bag,
▫️ Products by Hester's Life, Majomkenyér and The Bridge Magyarország.

~  THANKS  ~

The event is taking place thanks to The Bridge Bio and its best friend, Hester’s Life.
Special thanks go to Valyo, város és a folyó and Szabihíd for making the community use of Szabadság híd possible.
Szabihíd is a project of Valyo, város és a folyó and Pro Progressione, aiming to highlight opportunities presented by our public spaces. It is a free cultural event allowing for pedestrian use of Liberty bridge and bringing people closer to urban spaces, to the city and the river. It is about community, culture and our river -- it is about us.

Thanks to the mastermind Flow to the People, who created a pioneer event with yoga on the bridge.
Thanks to PetraFlow, who lets people move with regular guerilla yoga sessions.

❗️IMPORTANT INFO❗️

▫️This is a free event.
▫️Liberty Bridge has a capacity of 800 people. Please click “going” only if you are sure we can count on you.
▫️Bring a yoga mat/towel/blanket with you to practice on. Wear comfortable and loose clothes suitable for movement.
▫️Participants agree to partake in the event at their own responsibility. Please remain mindful of yourself and your environment while practicing.
▫️Please leave the sidewalks on the left and right of the bridge free for others transiting.
▫️ Image and sound recordings will be made during the event. By participating, you give consent to the recording and publication of your appearance and expressions.

facebook event: Yoga is The Bridge 

fotó: Kálló Péter_kallopeter.hu

_dzy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demeterzitayoga.blog.hu/api/trackback/id/tr5514981998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása