yóga_ॐ

program_jóga a pikniken

2016. június 16. 22:50 - demeter zita

 

 

fttp_picnic_fotor_fotor.jpg
2016. június 19-én_15:30-tól jóga a miutcánk.hu pikniken a városligeti Királydombon, Budapesten. Matracok limitált darabszámban lesznek, ezért ha tudsz, kérlek hozz magaddal vagy plédet/törcsit, bármit, amit a földre le tudsz teríteni és azon kényelmesen tudsz jógázni. Több jóga stílust is lehetőséged lesz kipróbálni.

FONTOS! a miutcánk.hu és a Budapest Bike Maffia önkétesei tartós élelmiszergyűjtést is beiktattak a VII. kerületi rászoruló családok megsegítése érdekében. Légyszíves, ha teheted, hozz magaddal pl.: tartós élelmiszert (például: liszt, olaj, konzerv, rizs, fűszer...) illetve a háztartásokban használatos szert (például: mosópor, WCpapír, pézsé, szappan, sampon....) Köszi! See you soon!

jóga elérhetőség_több infó: +36209835668_zita.budapest@yahoo.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demeterzitayoga.blog.hu/api/trackback/id/tr3413953592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása