yóga_ॐ

az univerzumok találkozása_egy megközelítés

2016. június 05. 11:26 - demeter zita

univerzum_fotor.jpg

"Miniverzumok" a hatalmas univerzumban, mert szerintem is különböző univerzumok sétálhatnak pl. Miskolc utcáin, utazhatnak a BKV-n, túrázhatnak a Zemplénben, jöhetnek-mehetnek most éppen itt, ebben az időben, valamint térben, találkozhatnak a Föld, az internet bármely pontján. Megismerhetik egymást, figyelhetnek, vigyázhatnak egymásra, bántalmazhatják egymást, de akár önmagukat is (hatás-kölcsönhatás), képesek lehetnek felismerni különböző állapotokat. NAgy és izgalmas felfedezéseket lehet tenni. És ott van az állapot, hogy jó lehet, ha ezt az expedíciót magas szinten a magaduniverzumban folyamatosan futtatod, közben frissítessz ezt-azt, installálgatsz, stb.

Ugye te is látod, vágod, érzékeled, hogy egy egészkomplett csoda univerzum vagy? Te mennyire ismered a sajátod? HOGY VAGY? Ott milyenek a sebességek, a ritmusok, a pulzálások? Milyenek a minőségek, az energiák? Hogy alakulnak az összehangolások, a kapcsolódások bent és milyenek kint?..

zoom zoom z o O M

!namaste

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demeterzitayoga.blog.hu/api/trackback/id/tr2213953598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása