yóga_ॐ

program_jóga a hídon_yoga on the bridge ii

2016. augusztus 09. 00:04 - demeter zita

 

 

 

{jóga a Duna felett}

A Szabadság híd augusztus végéig lezárva, így a Jóga a hídon//Yoga on the Bridge i utáni érdeklődésre tekintettel (amit ezúttal is nagy köszi!) másodszor is jógázni hívunk Avala jóga és a Vinyasa Flow Jóga Egyesület közreműködésével.

Matracot/törölközőt/plédet, valamit, amit le tudsz teríteni a földre, hozz magaddal. Ha teheted, érkezz sportolásra alkalmas, kénylemes és laza ruházatban. Néhány matracot ezúttal is tudunk biztosítani. Matrac igényed a neved megadásával légyszíves jelezd a vinyasaflow.egyesulet@gmail.com e-mail címen.

Tartalom:

{90 perc vinyasa flow jóga}

A híd maga a kapcsolódás szimbóluma. A hídon gyakorolva kapcsold, kösd össze a légzésed ritmusását a tested áramló mozgásával és mindenkivel, aki veled együtt jógázik.

A kezdeményezés oktatói:

Varga Judit {Hello Yoga}, Kátai Zsuzsi, Farkas Zsuzsi {Hoppá Jóga}, Demeter Zita {Yogalternative}, Vancsura Vera {Vibro World}, Korpás Eszter {Yogatree Studio}, Perlmutter Brigitta, Dóczé Niki, Csomor Inci, Gombos Nóra, Bucsi Blanka

kapcsolat: flowtothepeople@yahoo.com

A Jóga a hídon//Yoga on the Bridge ii ingyenes.

A program kezdeményezője:

Flow to the People :: Yogalternative

Peace and Love.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demeterzitayoga.blog.hu/api/trackback/id/tr8813953582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása