yóga_ॐ

A MATRAC

2015. április 29. 14:44 - demeter zita

Szerintem fontos, hogy megtaláld a gyakorlásodhoz leginkább illő, valamint az edzettségi szintednek megfelelő jóga matracot. Az edzettségi szintednek megfelelőt.. Miért is írom ezt? Azért, mert, előfordulhat, hogy bizonyos ászanák végzésekor izzadni fog a kezed/tenyered (pl. downdog), esetleg a talpad (pl. vírabhadrasana 2), ezáltal csúszkálás alakulhat ki. Az elején ez teljesen természetes. Ilyenkor segíthet a speciálisan bordázott matrac vagy a jóga törölköző. Később úis hihetetlenül megerősödsz majd. és tök mindegy lesz hol, min, mikor jógázol. Mindig jógázni fogsz!-)

Ajánlom a Bodhi Yoga 2 in 1-t (matrac+törölköző), mert praktikus (kis helyen elfér, matracra is leteríthető, könnyen mosható, higiénikus). Lsd. a fotón  (http://www.jogamania.hu).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demeterzitayoga.blog.hu/api/trackback/id/tr2113953672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása